Lajme Shqip Monday, 07 September 2015 22:50

Këngëtarja dhe modelja, Morena Taraku ka publikuar një fotografi mjaft të nxehtë në Instagram. Ajo pos që zgjohet së bashku me një femër, dorën e saj e ka futur thuajse te zogu i saj

Publikimi i fotografive nga shtrati dhe provokative nga ana e këngëtarëve tona tashmë është bërë një trend i zakonshëm.