Lajme Shqip Sunday, 05 February 2012 16:00

Mendoni se keni parë çdo model për flokët e gjatë? Mbase jo! Prandaj ju ftojmë të shikoni shembujt që ne do t’ju sjellim.

Për një pamje shumë të sofistikuar, tërheqëse dhe shumë elegante këshillohet që çdo femër të tentojë të rrisë flokët.

Sekreti për flokë të shëndetshëm është përkujdesja e shpeshtë ndaj tyre. Trajtimet me maska të ndryshme nuk duhet të mungojnë.

Thonë që gjysma e bukurisë së femrës janë flokët. Përkujdesuni edhe ju për një pamje të mrekullueshme. (LajmeShqip.com)