Lajme Shqip Tuesday, 07 February 2012 17:28

Jeni e fiksuar pas modeleve ekzotike dhe me prerje ekstreme? Epo, si duket ka ardhur koha e përshtatshme që edhe ju të shpalosni idetë tuaja me ngjyrat e ëmbla dhe me të edhe prerjet ekstremisht të shkurtra.

Duhet të jemi të ndërgjegjshme që flokët tona të marrin kujdesin e duhur edhe pse janë të shkurtra nuk do të thotë se nuk mund të dëmtohen. Nëse keni pasur dilemë se çfarë ngjyre duhet të zgjidhni dhe se çfarë stili t’i prisni flokët tuaj, ne ju ofrojmë disa zgjidhje. Shpresojmë që do t’ju pëlqejnë.

(LajmeShqip.com)