Lajme Shqip Thursday, 03 May 2012 13:58

Këtë vit femrat do i kushtojnë rëndësi më të madhe thonjve dhe trajtimit të tyre. Do të ketë larmishmëri ngjyrash dhe formash. Ngjyrat e ndezura dhe ato “nudo” do  të preferohen tepër. Detajet dhe dizenjot nuk do mungojnë.

Kushtojini edhe ju vëmëndjen e duhur thonjve tuaj, në mënyrë që duart tuaja të jenë perfekte për çdo rast.

 

(LajmeShqip.com)