Lajme Shqip Friday, 24 February 2012 17:00

Bota e mrekullueshme e artit të thonjve ka pushtuar zemrat e femrave në mbarë botën, të cilat po i kushtojnë një vëmëndje shumë të veçantë thonjve.

Sezoni i ri do të sjellë sërish në modë thjeshtësinë dhe elegancën. Ngjyrat e lehta dhe të ëmbla të thonjve do të jenë tepër të pëlqyeshme.

Kështu, duart tona do të duken shumë perfekte!

(LajmeShqip.com)