Lajme Shqip Tuesday, 27 March 2012 09:30

Në ditën e saj të veçantë, një nuse dëshiron që të duket e përsosur dhe ajo gjithmonë mbështetet tek stilistja e saj për të qenë e tillë. Në këtë koleksion fotosh do të gjeni në mënyrë të përkryer stile të ndryshme, duke përfshirë ato klasike dhe bashkëkohore.

Frymëzimi vjen nga sallonet e Parisit dhe Milanos, dhe ofrohen modele të përshtatshme dhe të përkryera për një nuse. Hidhini një sy dhe besojmë se në to do të gjeni modele martesore flokësh unike.

 

Për çdo nuse ka një stil të përsosur. (LajmeShqip.com)