Lajme Shqip Wednesday, 14 March 2012 10:02

Ju pëlqen të jeni të veçanta në stilin tuaj? Nëse po, atëherë ne ju këshillojmë disa modele shumë të veçantë për flokët tuaj!

Stina e re po afron, po ashtu edhe trendet e reja janë të shumëllojshme. Mbase po mundoheni t’i rrisni flokët tuaj dhe nuk keni dëshirë që t’i shkurtoni…

Për këtë arsye, ne po ju paraqesim disa modele të thjeshta por shumë tërheqëse. Stilime nga më të ndryshmet për flokët me gjatësi mesatare!

(LajmeShqip.com)