Lajme Shqip Tuesday, 01 May 2012 11:00

Dëshironi edhe ju ta rifreskoni modelin tuaj të flokëve duke i dhënë një pamje perfekte fytyrës tuaj?

Nëse hyni tek grupi i femrave që me të vërtetë guxojnë dhe e pëlqejnë ndryshimin atëherë ne ju sygjerojmë t’i hidhni një sy foto galerisë.

Modele të mrekullueshme flokësh me baluke, me shkallëzime të lehta, me ngjyra perfekte, ky është trendi i fundit për pranverën e këtij viti. Thonë se flokët janë gjysma e bukurisë së femrës.

Atëherë, ne ju sugjerojmë edhe juve që t’i jepni rëndësinë e duhur atyre. Bëhuni një joshëse perfekte dhe shume atraktive me modelet e shkurtra të flokëve.

(LajmeShqip.com)