Lajme Shqip Monday, 05 March 2012 15:28

Guxoni!
Guxoni që të shndërroheni në një divë të vërtetë. Flokët luajnë një rol shumë të rëndësishëm në look-un e femrës, e pse jo edhe në hijeshinë e saj!

Fillojmë me modelet më të “çmëndura” që mund të krijojmë me flokët e gjatë dhe ngjyra marramëndëse që mund të aplikoni për t’u dukur e mahnitshme dhe shumë unike.

Modelet e shkurtra të flokëve gjithashtu nuk mbesin pas! Eleganca dhe sharmi do të mbizotërojë sezonin e ngrohtë. Modele ekstravagante që nxjerrin në pah cilësitë më të bukura të fytyrës suaj, mjafton të bëni zgjedhjen e duhur.

 (LajmeShqip.com)