Lajme Shqip Wednesday, 20 July 2011 15:50

Shumё e duan, shumё e dёshirojnё por ajo nuk ёshtё tamam ashtu siç e keni parё.

Gjatё njё interviste radiofonike, aktorja 27-vjeçare, ka treguar se vithet e zbuluara nё filmin “Friends with Benefits” nuk janё tё sajat. U zhgёnjyet? Por bёni durim se ajo e ka sqaruar kёtё veprim tё saj.

Nuk ka dashur tё zbulohet
pёrnjёherёsh pёr publikun dhe vithet tё marra ‘borxh’ janё tё ngjashme me tё sajat.

“Nё film me Justin kam zbuluar gjoksin tim dhe nuk desha t’i zbuloja tё gjitha njёherёsh. Do ta bёj mё vonё, nё tё ardhmen nёse do tё mё duhet sёrish. Dhe pёr kёtё arsye desha tё gjenim dikё qё t’i kishte vithet tё ngjashme me tё miat. Nё studio erdhёn disa modele dhe njёra prej tyre afronte me tё miat.” (LajmeShqip.com)