Lajme Shqip Wednesday, 03 August 2011 14:55

Tёrheqja dhe pёrshtatja e tyre gjatё xhirimeve tё “Friend With Benefits” ka qenё e dukshme, dhe pavarёsisht mohimeve tё tyre, Kunis dhe Timberlake frekuentohen edhe nё jetёn reale.

Megjithёse mohimet e tyre kanё qёnё insistuese, asgjё nuk mund t’i mohojё dёshmitё e atyre qё i kanё parё tё darkojnё bashkё. Megjithёse ka qёnё njё darkё nё rreth tё gjerё shoqёror, Kunis dhe Timberlake qё rrinin tё ulur pranё dukeshin shumё tё ёmbёl karshi njёri-tjetrit.

Ata kanё darkuar nё njё restorant japonez pas njё interviste qё kishin dhёnё nё studion e BBC-sё. (LajmeShqip.com)