Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 11:15

Mihrie Braha, këngëtarja e famshme dhe shumë e pëlqyer ndër vite, gjithmonë ka ditur të bëjë edhe show dhe këtë e ka treguar shumë herë.

Mihrija është përfshirë edhe në disa skeqe të “Odeon”, ku rëndom e kemi parë duke luajtur përkrah Sofisë, një personazhi mjaftë popullor tashmë.

E, së fundi Mihria duket se ka hasur në një vështirësi, i është prishur vetura. Shihet se është e veshur në mënyrë elegante, me gjasë duke shkuar në ndonjë koncert ose dasëm,shkruan Kosovarja

Ishte Sofija ajo e cila i ka ardhur në ndihmë Mikit për ta rregulluar veturën.

Ato duken si automekanike të vërteta.