Lajme Shqip Friday, 21 June 2013 13:09

Legjenda e popit Michael Jackson, para se të vdiste po përgatiste turneun e tij në atë që sipas parashikimeve, do të thente të gjitha rekordet. Mirëpo Jackson ka thyer edhe një rekord. Madje ai ka thyer rekordin e të gjitha qenieve njerëzore sipas ekspertëve. Kjo pasiqë Jackson, nuk ka bërë “gjumë real” për 60 ditë me radhë para vdekjes së tij.

Për këtë, doktorri i tij Dr. Conrad Murray, ka thënë se ai i ka dhënë rekomandime që të trajtojë insomaninë e tij.

Këtë fenomen e ka shpjeaguar edhe doctor Charles Czeisler, i cili shërben në ekipet e NASA-s, CIA-s dhe Rolling Stones për trajtimin e gjumit.

Ai ka thënë se edhe nëse Jackson nuk do të vdiste nga mbidoza, jeta e tij do të shuhej si pasojë e 60 ditëve pa gjumë, shkruan CNN.