Lajme Shqip Thursday, 24 November 2011 13:02

Shtëpia më e fundit ku mbreti i popit Michael Jackson ka jetuar me qira në Bel Air, ka nxjerrë në ankand të gjitha mobiliet dhe orenditë e shtëpisë.

Pjesa më e madhe e mobilieve janë punuar enkas për Michaelin, por nuk është kjo surpriza e këtij ankandi!

Në mes të orendive është gjetur një tabelë vizatimi kuzhine, ku mbi të ishte shkruar në mënyrë të shpenguar nga fëmijët e Jacksonit, Blanket, Prince dhe Paris.

“Unë e dua babin,” shkruhej dy herë në tabelë, si dhe mesazhi “Buzëqesh, sepse është falas!”.

Kujtime që mbase do të jenë të dhimbshme për fëmijët e tij…

Ndër orenditë është edhe një dollap, mbi pasqyrën e të cilit Michael ka shkruar itinerarin e turit botëror “This Is It” që po planifikonte. (LajmeShqip.com)