Lajme Shqip Tuesday, 30 August 2011 16:10

Mel Gibson dhe Oksana Grigorieva më në fund kanë arritur në një marrëveshje të paqme në lidhje me kujdestarinë e fëmijëve të tyre.

55-vjeçari, aktori i filmit “Braveheart” dhe ish gruaja e tij arritën edhe në një marrëveshje të përbashkët financiare, jo vetëm në lidhje me kujdestarinë.

Avokatët e të dy palëve kanë qënë në negocime  prej disa muajsh.

Gibson është akuzuar se ka gjuajtur gruan e tij 40-vjeçare Oksana teksa grindeshin për vajzëne tyre Lucia vitin e kaluar. (LajmeShqip.com)