Lajme Shqip Tuesday, 11 August 2015 20:50

Lindja është bërë në shtetin e Amerikës, teksa Fjolla dhe foshnja raportohet të jenë në gjendje të mirë, transmeton Telegrafi.

Këngëtarja ka edhe një vajzë tjetër me një mashkull tjetër.

Kurse me babain e vajzës së dytë është ndarë në muajin e pestë kur ajo ishte shtatzënë.

Ndryshe kjo shtatzëni u përcjell me disa fotosesione si shtatzënë.