Lajme Shqip Monday, 09 May 2011 08:01

Kjo datё pёrpara 7 vitesh shёnon ditёn e martesёs sё tij.

Dhe pikёrisht dita mё e lumtur e Lulit dhe Aurelёs ka kaluar nga Bashkia e Tiranёs.

Çdo gjё ka qёnё e rastёsishme kur çifti pasi ka bёrё celebrimin ka kaluar nga salla, ku pёr 11 vite me radhё Edi Rama ka dhёnё konferenca pёr shtyp, nga po e njёjta sallё ai del pёr t’u fotografuar…

Dhe jo mё si para 7 vitesh qё i premtonte dashuri nё ditё tё mira dhe tё kёqija zonjёs sё tij Aurelёs, por kёsaj here ai fotografohet nё kёtё sallё pёr t’i kёrkuar çelёsat Edi Ramёs.

Ndёrsa pёrpara 7 vitesh festonin dasmёn e tyre, kёtё vit kanё festuar pёrvjetorin duke shёtitur vajzёn e tyre nё njё ditё tё qetё zgjedhjesh.

A do t’i sjelli sёrish fat Lulit kjo datё?