Lajme Shqip Thursday, 13 June 2013 20:57

Reperi i njohur MC Kresha, është anëtarësuar në Partinë Demokratike të Kosovës. Këtë ai e ka bërë gjatë një ceremonie në Mitrovicë, ku siç raporton K.Press, janë anëtarësuar  rreth 1600 anëtarë të rinjë në këtë parti.

Veç Kreshnik Fazliut, ndryshe i njohur si MC Kresha, në këtë parti janë anëtarësuar edhe futbollisti Elvis Osmani dhe aktori Mirsad Ferati.