Lajme Shqip Monday, 19 August 2013 12:46

Këngëtarit Aziz Murati duket se i ka rënë “shi në misër”.
Ai duket se nuk ka nevojë të xhirojë videoklipe, dhe as të promovojë veten me albume të reja.
Kjo video tregon edhe arsyen e vetme. Muratit i duhet të gjejë vetëm një mikrofon, një dasmë dhe disa dasmorë. Për vetëm 6 orë Murati fiton atë shumë që këngëtarë të tjerë të moshës së tij mund ta fitojnë për një vit.
Kjo dasmë, ku shihet se si Murati mbulohet me para, është zhvilluar në fshatin Haraçin të Shkupit këtë verë./Sh/

video: http://www.youtube.com/watch?v=K2ekFIloBgQ