Lajme Shqip Tuesday, 08 November 2011 09:30

Grupi Duran Duran do të promovojë albumin e ri All You Need Is Now me këngën “Girl Panic”.

Klipi nuk do të shfaq asnjë më shumë se sa Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen, Eva Hertzigova, dhe Yasmin Le Bon si pjesëtaret e grupit, duke performuar këngën e re. Pjesëtarët e vërtetë të Duran Duran gjatë klipit shfaqen si pjesëtarë të stafit të hotelit ose të paparacëve.

Të gjitha modele super të famshme, që janë mbledhur sërish bashkë për një grup muzikor që brezi i tyre i njeh mjaft mirë. (LajmeShqip.com)