Lajme Shqip Tuesday, 02 August 2011 15:16

Me sa duket nё familjen Spears do tё lind edhe njё yll tjetёr i popit.

Ajo ёshtё Maddie Brian 3-vjeçare, mbesa e tё famshmes Britney. Ka qёnё vetё kёngёtarja qё ka postuar videon e mbesёs sё saj duke thёnё: “O Zot i madh! Shikoni mbesёn time Maddie si kёndon kёngёn e tezes Britney ‘Up N Down’. E mrekullueshme!”

Kёnga “Up N Down” ёshtё pjesё e albumit Femme Fatale dhe vogёlushja kёndon:
“The beat just dropped and the room got sexy/You’re watching me like there’s no one else around. Up and down, up and down, up and down.”

Videoja e mbesёs sё saj vetёm prej 3 ditёsh e publikuar dhe ёshtё bёrё shumё e famshme. (LajmeShqip.com)