Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 16:12

​Javë më parë ne prezantuam një këngëtare të re, e cila e shoqëronte dhe e ndihmonte këngëtarin e njohur Noizy nëpër koncerte, ndërsa këtë herë po prezantojmë një tjetër vajzë, e cila po ashtu është e çmendur pas tij

E çmendur për faktin se ndjek çdo mbrëmje që reperi performon në Kosovë, e ndjek në çdo hap, ndërkohë që qëllimi i saj ndaj tij nuk dihet.

Idea Rexhepi nuk është thjeshtë një vajzë anonime, pasi ajo gjatë këtij viti është zgjedhur maturantja më e bukur në mbarë Kosovën, me kriterin pa grim.