Lajme Shqip Monday, 02 May 2011 06:16

Mariah dhe Nick Cannon kanё bёrё betimin e tyre si bashkёshortё pikёrisht nё ambjentet e spitalit.

Tё shtunёn, mё 30 Prill Mariah lindi dy binjakёt e saj; njё vajzё dhe njё djalё.

Megjithёse çifti ka tri vite martesё, ato janё ribetuar sёrish ndaj njёri-tjetrit nё prani tё priftit qё mbajti ceremoninё Reverend Al Sharpton.

Vetё lartmadhёria e tij Sharptonёshtё shprehur:

“Ishte shumё prejёse teksa e shikoje çiftin se si me aq thjeshtёsi kёrkonin qё tё mbahej kjo ceremoni betimi mes Mariah-s dhe Nickit.”

Gjatё kohёs qё kёngёtarja e famshme ishte shtruar nё njё spital nё New York pёr tё nxjerrё nё jetё fёmijёt e saj, burri i saj, prezantuesi i America’s Got Talent, e kishte humbur toruan fare sa kishte ngatёrruar rrugёn me makinё!