Lajme Shqip Tuesday, 05 July 2011 17:48

Sipas burimeve tё tabloidit ‘RadarOnLine’, mbesёs sё ish-presidentit John Kennedy, Maria Shriverit i ёshtё ofruar njё shumё parapagimi prej mё shumё se 15 milion dollarёsh pёr tё publikuar njё libёr me gjithё tё vёrtetat e jetёs sё saj me aktorin, ish-guvernatorin e Kalifornisё, Arnold Schwarzenegger.

Maria Shriver vazhdon tё mbetet njё nga çёshtjet mё tё nxehta nё shkrimet mbarё kombёtare.

Asaj i ёshtё ofruar njё parapagim mё i madh se sa vetё Bill Klintonit, i cili publikoi autobiografinё e tij me titullin ‘Jeta ime’.

Maria ёshtё edhe autorja e gjashtё librave mё tё shitur ‘best-selling’, ku pёrmёndim “And One More Thing Before You Go…” dhe “What’s Happening to Grandpa?”.

Por, asnjё tematikё nuk do tё ishte mё shumё best-seller se sa njё libёr qё do tё tregonte gjithёçka mbi tё, duke nisur nga rritja e saj si pjesё e familjes Kennedy dhe duke vazhduar me jetёn e saj me Arnoldin, detajet mbi zbulimin e tradhёtisё sё tij me shёrbyesen… Kjo tematikё ёshtё shumё sensibёl pёr tё gjithё dhe nuk do mend qё do tё shёnonte shitje rekordi botёror.

Nuk ka asnjё tё dhёnё nёse Maria ёshtё e interesuar pёr diçka tё tillё, por kjo gjё nuk i ndalon dot shtёpitё botuese tё bёjnё ofertat e tyre.

Edhe nёse Shriver do tё jetё dakort pёr njё botim tё tillё, ёshtё e sigurtё qё asgjё nuk do tё ndёrmarrё deri sa tё pёrfundojё plotёsisht divorcin me Arnoldin dhe deri sa djali i tyre minoren t’i ketё mbushur 18 vjeç nё vitin 2015. (LajmeShqip.com)