Lajme Shqip Tuesday, 14 June 2011 13:49

Madrid – Një person i irrituar nga jeta i moshës 34-vjeçare, deri dje i papunë në Puerta del Sol, në zemër të Madridit, mësoi se kishte fituar 1.348 milionë euro të Llotarisë “La Primitiva”, thuhet në shtypin spanjoll.

I riu ishte akomoduar nga java e shkuar në republikën liberale Sol në një kamp, duke pushuar atje prej 4 javësh.

Në ditët e shkuara ai kishte blerë një biletë llotarie në një pikë shitje afër zonës ku ishte akomoduar dhe papritmas e ka gjetur veten fitues.