Lajme Shqip Wednesday, 29 June 2011 18:47

Ndërkohë që të gjithë i shprehnin keqardhjen për ndarjen e tyre, ata shfaqen bashkë në Paris, të afërt me njëri-tjetrin, si asnjëherë më parë.

Bëhet fjalë për balerinin francez me besim musliman, Brahim Zaibat. Mendohet se arsyeja që ata u ndanë në fillim të këtij viti, ka qënë pikërisht besimi i Madonnës në Kabbalah.

Ai është 24-vjeç, plot 28 vjet më i ri se ajo; është i gjatë, fotozhenik dhe simpatik. Nëna e tij është 8 vjet më e vogël se Madonna, kështu që Brahim Zaibat mund të duket në syë tanë vërtetë një djalë argëtimi për Madonnën.

Historia e tyre ka filluar me netë të kaluara nëpër hotele të Parisit dhe udhëtime të klasit të parë për të shkuar në Londër.

Balerini, më parë është parë edhe me bukuroshen bjondinë të serialit të famshëm ‘Beautiful’, Brooke Logan. Mos është kjo një dëshirë e djaloshit për gra në moshë dhe bjonde, apo dëshirë e Madonnës??? (lajmeshqip.com)