Lajme Shqip Tuesday, 25 August 2015 22:56

Madonna padyshim është një nga ikonat e muzikës botërore, suksesi i saj nihet në të gjithë botën.

Ajo jo vetëm që nihet për zërin e saj unik por ajo nihet edhe për bukurinë e saj, dhe trupin shumë në formë, edhe pse është mbi 50, format e saj konkurojnë modele te njohura.

Duket se ylli muzikës vazhdon të ruaj sekretin e rinisë së saj të përhershme.

Në foton e fundit që ka postuar në Instagram, Madonna ka përpara një akuarium të vogël të mbushur me peshq dhe njërin po e ha të gjallë.