Lajme Shqip Sunday, 26 June 2011 09:21

Madonna së shpejti do të shndërrohet në një personazh karikature. Nuk bëhet fjalë për një parodi, por për një serial editorial të vërtetë, i cili do të marrë start në muajin gusht.

Zonjusha Bullafiqe do të jetë protagonistja e kësaj karikature, dedikuar plotësisht Madonnës. Kjo karikaturë do të trajtojë disa episode të jetës së saj që pak i dijnë, por që e kanë bërë të shndërrohet në fenomenin botëror që ne të gjithë e njohim dhe e duam.

Ideatorja e këtij produkti ka qenë shtëpia botuese Bluewater, e cila është e bindur që ky produkt do t’i pëlqejë të gjithëve, pasi do të tregojë në mënyrë mjaft të qartë, nëpërmjet fotografive, historinë e mbretëreshës së popit.

Jeni kurioz të dini se si do të jetë? Duhet të prisni edhe pak, por ndërkohë kurseni nga 3.99 dollarë për të blerë një kopje. (lajmeshqip.com)