Lajme Shqip Tuesday, 01 September 2015 13:14

Luana Vjollca ka bërë ‘tatu të momentit’.

Luna ka shkuar në studion e njëartisti të tatuazheve dhe ka përjetësuar në dy gishtat e saj dy shenja të reja.

Nuk shihet qartë në fotografinë e postuar se çfarë ka zgjedhur Luana të bëjë tatu, por ajo ka treguar se ata kanë bërë ‘taunë e momentit’, ku përveç Luanës ka vedosur që edhe vetë artisti të bëjë një në dorën e tij.