Lajme Shqip Thursday, 03 September 2015 14:47

Këngëtarja nga Shqipëria e cila shumë herë ka shprehur hapur dashurinë që ka për Kosovë, si dhe dëshirën e saj që ta marrë pasaportën Kosovare, veprimi i saj i fundit me një foto të publikuar në llogarinë e saj në rrjetin social Facebook ku shihet pasaporta e Republikës së Kosovës me të dhënat e saja.

Por, kjo ishte vetëm një foto e montuar ku nuk dihet se a e ka përgatitur ajo apo ndonjë nga fansat e shumë që ajo ka, gjithsesi ky është edhe një veprim që fuqizon dëshirën e saj pë nënshtetësinë kosovare.