Faqes Vipat e Bllokut nuk i kanë shpëtuar as dy prezantueset e njohura, Marina dhe Luana Vjollca.

Përmes fotografive, kjo faqe ka vënë në pah ndryshimet drastike ndër vite të dy motrave të famshme.

Në ditët e sotme, ato konsiderohen ndër femrat më seksi të ekranit shqiptar.

Sidoqoftë, mbetet mister nëse Luana dhe Marina i janë nënshtruar ndonjë ndërhyrjeje kirurgjike për të përmirësuar dukjen.