Lajme Shqip Tuesday, 01 September 2015 10:12

Hiti i fundit që Elvana Gjata solli në bashkëpunim me Brunon ‘Love me’pati një sukses shumë të madh. Pas një muaj nga publikimi i klipit, ai ka arritur ti mbledhë mbi 9 milion klikime në kanalin youtube. ‘Love me’ ishte senzacion i kësaj vere edhe pse klipi ishte shumë i thjeshtë dhe ishte realizuar me shumë pak pare. Sigurisht që kjo këngë do të marrë edhe shumë klikime pasi gjatë gjithë kohë dëgjohet dhe klikohet.