Lajme Shqip Wednesday, 26 August 2015 08:27

Postimi më i fundit në Instagram i Lori Hoxhës na ka sjellë ndërmend Kim Kardashian-in. Look-u që Lori ka zgjedhur është gati gati identik me atë të yllit të showbiz-it, të disa kohëve më parë.

Ngjyra ‘nude’ dhe fundet super të ngushtë janë një nga stilet më të preferuar të Kim Kardashian.

Edhe pse të dyja vajzat, ikona të stilit në vendet respektive, duken jashtëzakonisht mirë me këtë veshje, sërish na duhet t’ju pyesim: Kush e ka veshur atë më mirë?