Lajme Shqip Friday, 24 June 2011 11:45

Londër – Trashëgimtari i fronit britanik, princi Charles, dhe partnerja e tij shumëvjeçare, Camilla Parker Bowles, me të cilën është martuar në prill, 2005, do të ndahen.

Informacionin për divorc e ka publikuar tabloidi amerikan “Gloub”, i cili shkruan se çifti ka vendosur t’i jap fund lidhjes pasi nuk pajtohen që një kohë të gjatë. Kur të ndahen duhet të ndajnë pasurinë, e cila vlerësohet në rreth 300 milionë dollarë.

Pallati mbretëror britanik akoma nuk ka lëshuar një deklaratë zyrtare.