Lajme Shqip Thursday, 08 December 2011 12:10

Kur karriera jote është duke u shkatërruar, kur ke probleme me ligjin dhe rastet e vetme kur tërheq vëmendjen janë kur shtrohesh për rehabilitim apo në gjyq, e vetmja gjë që nga ngelur për t’u bërë është që të pozosh për PlayBoy!

Pikërisht kjo është strategjia që 25-vjeçarja Lindsay Lohan ka ndjekur dhe ka pozuar nudo për revistën për të rritur “PlayBoy”. Ajo është zhveshur përkundrejt shumës prej 1 milion dollarësh.

Dhe ndërkohë që e gjithë bota është në pritje të daljes së numrit të Janarit me Lohan në të, fotografia e kopertinës së revistës është zbuluar tashmë online.

Megjithëse shumica e mediave amerikane e kanë cilësuar publicitetin që po i bëhet asaj si patetike, Lohan i është bashkëngjitur listës së aktoreve të famshme që kanë pozuar për lakuriq, si Drew Barrymore, Joan Collins, Charlize Theron, Sheron Stone etj.

A do ta rigjallërojnë karrierën e Lohanit fotografitë e reja?

Gjithsesi, sipas mediave amerikane, nëse PlayBoy nuk bën punë, atëherë shpresa e vetme i ngelet tek shtëpia pornografike Penthouse…

(LajmeShqip.com)