Lajme Shqip Monday, 15 August 2011 18:49

Lindsay Lohan kohëve të fundit ka qënë shumë e zenë me punët e saj në komunitet, si pjesë e dënimit të saj, aq sa nuk ka patur kohë as të lajë rrobat e saja!

Megjithëse mbante në krah një çantë mjaft të kushtueshme të Hermes Brikin, pjesa e tjetër e veshjes ishte i një klasi mjaft të ulët.

Xhinset e asaj me stilin e të grisurave, dukeshin mjaft të vjetëruara dhe të ndotura; madje një njollë në pjesën e mbrapme, sikur të jetë ulur sipër diçkaje të pakëndshme, ose që thjeshtë mund të mos i ketë larë për një kohë të gjatë.

Lindsay kësaj here vërtetë që nuk i ka punët mirë! Paparacët po e kapin shpesh në situata të disfavorshme ndaj saj. Por paraqitja me pantallona kaq të pista, do ja shpifte kujtdo që do e shihte… Takat e larta dhe çanta firmato nuk mund t’i fshehin njollat e rrobave, prandaj bën mirë që t’i çoj rrobat në lavenderi, ose të blejë një palë të tjera, të reja. (LajmeShqip.com)