Lajme Shqip Friday, 19 July 2013 14:46

Qëndrimi në Amerikë duke se ka ndikuar mjaftë shumë në personalitetin dhe karakterin e këngëtares së njohur Linda Halimi e cila shfaqet më në formë se kurrë me linjat trupore.

Linda shfaqet me foto mjaftë të nxehta dhe provokative të cilat i shfaq në faqen e saj në rrjetin social facebook, duke bërë të ditur se ajo ka larguar çdo kompleks nga trupi e saj dhe është në gjendje të zbuloj edhe pjesën intime të trupit.
Linda tani ështe e martuar me Big D djaloshin nga Amerika të cilin e njohu në Kosovë dhe përkrahjen më të madhe edhe për shfaqjen e këtyre fotove duket ta ketë nga ai.