Lajme Shqip Friday, 01 April 2011 09:29

DiCaprio nёnshkruan kontratё komerçiale me kompaninё kineze pёr 5 milion $.

DiCaprio tashmё ka planifikuar tё fitojё 5 milion $ me prezantimin e imazhit tё tij nё Prill dhe gjatё gjithё pranverёs nё Azi. Kjo pagё ёshtё mё ‘fitimprurёsja’ pёr DiCaprion, i cili mё pёrpara ka pёrfaqёsuar Tag Huer dhe Suzukin.

Zёdhёnёsi i tij nuk ka pranuar qё tё komentojё pёr aventurёn e re tё yllit.