Lajme Shqip Saturday, 03 September 2011 17:41

Pas spekulimeve të fundit, të cilat e kanë përçmuar paraqitjen e fundit të Gagës Në MTV VMA prej një mashkulli, ajo ka bërë një set fotografik dhe klip të shkurtër.

Nëpërmjet këtij edicioni ajo vë më së miri në dukje bukurinë e gjinisë së saj femërore.

Pas aludimeve të fundit nga media për tendencat reale të këngëtares, ajo duket se ka dhënë jë përgjigje shumë të qartë.  (LajmeShqip.com)