Lajme Shqip Thursday, 28 July 2011 16:16

Nё njё spektakёl-konkurs kёrcimi qё organizohet nё Amerikё, Lady Gaga mbrёmё ka qёnё e ftuara e jurisё dhe pas interpretimit tё kёrcimit tё njё konkurenti ka shpёrthyer nё lot.

Ka shpёrthyer nё lot duke thёnё se kёnga “I know it’s over” qё ai e kishte kёrcyer aq bukur, i kishte kujtuar asaj shumё gjёra qё ajo kishte bёrё gabim nё jetёn e saj. Dhe rrёfimi i saj mё pas i ka dhёnё spektaklit nё ato momente njё tjetёr drejtim…

Vetё konkurenti Marco ёshtё prekur dhe i ёshtё drejtuar nёnёs sё tij nё sallё duke i thёnё qё ndihej keq qё kishte qёnё njё djalё i vёshtirё pёr tё, por se ai e donte shumё.

Dhe mё pas juria me komentet e tyre, pёrveçse qё kanё pёrgёzuar djalin pёr kёrcimin, por mbi tё gjitha qё shfrytёzoi atё moment pёr tё bёrё njё deklaratё, tё cilёn rrallё persona e kanё mundёsinё ta bёjnё nё kёtё mёnyrё dhe njё deklaratё qё shumё persona nuk e bёjnё fare.

Dhe kёshtu, juria mbi tё gjitha ka ftuar tё gjithё teleshikuesit qё tё gjejnё njё moment pёr t’i thёnё nёnёs “Tё Dua!”, dhe kjo gjё falё Gagёs. (LajmeShqip.com)