Lajme Shqip Tuesday, 19 July 2011 13:12

Gaga ёshtё shfaqur nё njё nga stilet e çmendura tё fashionit tё saj.

Nё New York, nё njё intervistё radiofonike qё do tё jepte, kёngёtarja ёshtё parё tё shkonte e veshur me njё kostum shumё tё çuditshёm, por si e zakonishme pёr tё. Ajo ishte veshur me njё trupore dhe njё tyl qё i mbulonte tё gjithё fytyrёn, duke i lёnё jashtё vetёm buzёt e saj tё kuqe; me njё palё syze tё zeza tё mёdha katrore, me kёpucёt e saj tё zeza super tё larta dhe me njё veshje plasmasi gjysёm i tejdukshёm… Kjo ёshtё Gaga dhe stili i saj.

Dhe nёse shumёkush mund tё thotё qё ajo ёshtё e çmendur dhe se idetё e saj janё kot, atёhere do t’i thonim qё kёtё gjё t’ia linin nё gjykim njё profesionisti.

Ditёt e fundit, Lady Gaga ka lidhur njё marrёveshje me stilistin e famshёm tё kapeleve, Philip Treacy, pёr tё realizuar njё linjё pёr tё, me idetё e saja tё çmendura, imagjinatёn e sё cilёs stilistёt e vlerёsojnё shumё.

Stilisti Philip Treacy ёshtё autori i kapeles sё Princeshёs Beatrice nё dasmёn e Will dhe Kate. (LajmeShqip.com)