Lajme Shqip Monday, 09 July 2012 12:13

Ajo është një nga këngëtaret më të përfolura, prandaj nuk është aspak e çuditshme qe ka vendosur ta ekzagjerojë pak me zhveshjen në setin fotografik që ka bërë për revistën “MAX”. Një këngëtare që ka befasuar tërë botën me stilin e saj ekstravagant dhe të veçantë.

Këngëtarja 26 vjeçare nxjerr format e saj perfekte para fotografit Reninio Maifredi vetëm për revistën “MAX Australia”. Lady Gaga është rritur me dëshirën e madhe ndaj artit, duke u fokusuar tek muzika. Kjo gjë e ka ndihmuar atë të kalojë vështirësitë që ka hasur gjatë rrugës së famës.

Ajo është rritur që e vogël nën frymëzimin e këngëtareve të mëdha si mbretëresha Madonna, por çuditërisht edhe nga Britney. Për shkak të stilit të saj jo-konformist për shoqërinë, Lady Gaga ka qenë shënjestër e shumë thashethemeve, sidomos për prirjen e saj seksuale, nëse ajo është ‘Hermaprohide’.

Në lidhje me pyetjen nëse ajo preferon të ketë marrëdhënie me një djalë apo një vajzë; Lady Gaga është përgjigjur, “Kjo varet nga djali ose vajza. Nuk dua të diskutoj me ju jetën time seksuale. Por mund të them që do të isha shumë e lumtur nëse do të bëja gjithë njerëzit në botë homoseksualë’.