Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 20:42

Lady Gaga është e njohur për dashurinë e sa të madhe për këpucët ose më saktë për këpucët e çuditshme. Këpucët e saj janë nga format më ët çuditshme që

ekzistojnë dhe janë super të larta. Por nuk kanë qenë këpucët shkaku i rrëzimit të saj gjatë hipjes në makinë. Këngëtarja, edhe pse mbante këpucë normale si

rrallë ndonjëherë nuk ka arritur të mbajë ekuilibrin dhe është rrëzuar.