Lajme Shqip Friday, 02 December 2011 12:30

Kujt i ishte shkuar ndër mënd që një nga këshillat e saj do të ishin pikërisht “spinaqi dhe orgazma”?

E pyetur nga gazetari i britanikes Elle se kush ishte sekreti i lëkurës së saj aq të pastër dhe të bukur ajo ka dhënë një përgjigje surprizë “Spinaqi dhe shumë orgazëm është çelësi për një lëkurë të bukur”.

Dhe nuk është aspak për t’u çuditur, pasi pikërisht gjatë asaj interviste, këngëtarja amerikane ishte duke pirë lëng spinaqi. (LajmeShqip.com)