Lajme Shqip Wednesday, 11 July 2012 10:57

Në qoftë se një njeri i thjeshtë do të merrte guximin të shfaqej i veshur në këtë mënyrë në ambientet e një restoranti, me siguri që do ta gjente veten të arrestuar nga policia.

Por Lady Gaga, e cila darkoi mbrëmë në një restorant me një veshje, pothuajse e çveshur, duket se qëndron përmbi ligjin. Teksa lista e krimeve të saj ndaj modës rritet, duket se askush nuk guxon t’i vërë kufij asaj.

26 vjeçarja është paraqitur në një restorant të Hollivudit me një veshje skandaloze! E mbuluar vetëm nga të brendshmet transparente dhe geta të holla, Lady Gaga dukej sikur po shkonte gjetkë, dhe jo në një restorant për të darkuar! (LajmeShqip.com)