Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 17:31

 

Kylie Jenner e ka lënë vendin, pasi e ka festuar 18 vjetorin e lindjes, për t’i shijuar rrezet e diellit në Meksikë me shoqen e saj Pia Mia.

Këto fotografi shfaqin asetet e saj të trashëguara nga Jenner-Kardashian dhe tani duken më normale për t’i parë se para një jave. Mos u brengosni, edhe Pia është 18 vjeçare.