Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 08:27

Blero Muharremi është njëri ndër të ftuarit në dasmën e Sinan Hoxhës, derisa urimi i tij ka qenë interesant

Një nga shumë të ftuarit e estradës në dasmën e Sinanit, Blero ka thënë se “kaq e patë sinani” dhe se tani ai më nuk është në rendin e beqarëve.

Ndryshe Blero është i shkurorëzuar dhe se për momentin po e rishijon jetën prej beqari, edhe pse ai ka filluar një lidhje të re me modelen Afrona Dika.