Lajme Shqip Saturday, 19 September 2015 23:24

Në dasmën e Korab Shaqirit u angazhuan edhe Garda Ceremoniale e FSK’së të cilët i ‘shëtitën’ dhëndrin edhe nusen nga Kosova në Maqedoni.

Korab Shaqiri, djali i këngëtarit dhe veteranit të luftës Ilir Shaqiri u martua ditë më parë ne një ceremoni madhështore dhe siç e do tradita në dasmë nuk mungoi as flamuri kombëtarë.

Por befasia ishte se pati edhe pjesëtarë të FSK’së të uniformuar si Gardë Ceremoniale.

Magazina.al ka sjellë fotografi nga kjo dasmë.