Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 19:27

 “Sinani u martua, rrimë ne”, shkruan Kastro Zizo në një foto ku ka dalë me Ingrid Gjonin.

Dy këngëtarët kanë qenë të ftuar në dasmën e Sinan Hoxhës, kolegut dhe mikut të tyre.

Bie në sy dekolteja tejet e hapur e Ingrid Gjonit.

Duhet thënë se Kastro ka shumë vetëpërmbajtje që arrin t’i shqisë sytë nga gjoksi i saj.