Lajme Shqip Saturday, 15 August 2015 14:18

Përherë e gjallë, e suksesshme, e buzëqeshur, elegante dhe, padyshim, një femër e bukur dhe shumë seksi.

Të gjitha këto do ti kishte dëshirë çdo femër, shkruan Kosovarja për Genta Ismajlin.

Genta , veç këtyre karakteristikave edhe për shumë të tjera “lufton” që t’i mbajë, t’i kultivojë e përmirësojë në përditshmëri.

Ajo është e vetëdijshme se ,bukuria nuk mjafton dhe jeta i kërkon yllit të muzikës shqiptare që të jetë sa më aktive dhe plot energji, sikur që edhe e ka, tek edhe sot shihet nëpër mbrëmje të shumta muzikore.

Në kohën e fundit , Gentën shpesh e shohim me një zinxhir , tek shihet herë dryni e herë çelësi në gjoksin e saj.

Dihet se, Genta ka kohë që është single .

Kush do jetë “hajni” i çelësit që e hap zemrën e Gentës ?/ Kosovarja /